Optiek Plaghki

Brillen


Een bril is gelukkig al lang geen belemmerend gebruiksvoorwerp meer. De meest geavanceerde productietechnieken, designs en lichte materialen zorgen voor een uitermate prettig draagcomfort en een geweldige uitstraling. Naast een optisch hulpmiddel is een bril voor veel mensen ook een mode-item geworden. Dat is terug te zien in ons merkenaanbod. Naast de traditionele brillenmerken als Ray-Ban, Oakley en IC! Berlin zijn de brillen van (van oorsprong fashionmerken als) onder andere G-Star Raw, Michael Kors en Valentino niet meer weg te denken uit de rekken in onze brillenzaak.

Met ons grote aanbod van merken en modellen zijn wij ervan overtuigd dat wij voor elke klant het juiste montuur bril kunnen aanbieden.

Kiest u voor een groot, opvallend model in een felle kleur? Voor een montuur vervaardigd uit hout? Of past een discreter montuur beter bij u?

Onze ervaren medewerkers geven u graag een uitgebreid vrijblijvend advies in onze prachtige brillen-speciaalzaak aan de Rijksweg 392 in Maasmechelen.

ChloeDiorGucciBottega VenetaCarreraJefferson EyewearJimmy ChooLindbergLiu JoMarc JacobsOdette LunettesLevi'sSerengitiCeliné ParisDsquaredLacosteMonclerMonkey GlassesTod'sAdidasEvil EyeWeb EyewearLongchampIzipizeEyewear by David Beckham