Optiek Plaghki

ZONNENBRIL ACTIES


Bij aankoop van een zonnebril, enkelvoudige zonneglazen gratis!!

Welke zonnebril kiest u deze zomer?

Wat een heerlijk vooruitzicht: de zomer is in aantocht! Dat betekent terrasjes pakken, op vakantie gaan en vooral veel genieten van het buitenleven. Dan is een zonnebril natuurlijk onmisbaar, het biedt uw ogen bescherming tegen schadelijke UV-stralen en loodst u veilig door het verkeer. Maar het is ook nog eens de allerfijnste accessoire tijdens de zomer. Heeft u al nagedacht over welke zonnebril u gaat dragen deze zomer? Optiek Plaghki helpt u vast een beetje op weg met de trends van 2016. Het goede nieuws: Optiek Plaghki kan al deze prachtige exemplaren ook voor u op sterkte maken!

De trends van de zomer van 2016

Eigenlijk kunt u alle kanten op deze zomer, maar ronde zonnebrillen zullen in het straatbeeld zeker gaan opvallen. Het geeft een stoere, vintage vibe aan iedere outfit, net als de nog altijd populaire clubmaster. Grote zonnebrillen zijn gelukkig ook nog altijd goed voor een instant glamour look, maar we zien nu wel meer variatie in geometrische vormen. Daarnaast zijn er veel bijzondere combinaties van materialen verkrijgbaar, zoals metaal, hout en leder. Spiegelglazen zijn nog steeds helemaal hot, zeker in een kleurrijke pilotenbril. Tot slot mag de Cat Eye weer gezien worden, ultiem vrouwelijk en chique. En let ook eens op de kleuren glazen die verkrijgbaar zijn. Een glas met een verloop van donkerbruin naar lichtbruin bijvoorbeeld geeft een waanzinnige boost aan uw uitstraling. Merken die u niet mag missen deze zomer: Dior, Tavat, Ray-Ban, Jimmy Choo, G-Star, Marc Jacobs en uit ons eigen atelier de unieke collectie "Vinyl on Wood by Jefferson Eyewear".

Heeft u een bril op sterkte?

Dat is bij Optiek Plaghki geen probleem. Sterker nog, dat is onze specialiteit! U komt ogen tekort met alle prachtige nieuwe zonnebrillen in de collectie. Bovendien hebben wij ruime keuze uit de meest fantastische kleuren zonneglazen die perfect zijn af te stemmen op uw levensstijl en uw uiterlijk. Wij hebben op dit moment een mooie actie waarbij u enkelvoudige zonneglazen gratis krijgt bij aankoop van een zonnebril.

Bent u al helemaal in de stemming gekomen voor een nieuwe zonnebril? Kom al deze prachtige nieuwe exemplaren dan gerust passen bij Optiek Plaghki. Onder het genot van een kopje koffie laten zij u graag de nieuwste trends zien en geven u bovendien een advies op maat. Laat die zomer dan maar komen!