Optiek Plaghki

Meet & Greet met Eline De Munck


Op zaterdag 20 en zondag 21 juni zal Eline De Munck van 15:00uur tot 18:00uur bij ons in de winkel te gast zijn om haar merk Odette Lunettes te presenteren.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni zal Eline De Munck ​van 15:00uut tot 18:00uur bij ons in de winkel te gast zijn om haar merk Odette Lunettes te presenteren.

Eline De Munck is apetrots dat ze het brillenmerk eindelijk kan voorstellen: 
“Ik bril zelf al sinds mijn 15e. Ik vond het altijd zo sneu dat de meeste mensen blijkbaar 4 à 5 jaar lang met hetzelfde montuur rondlopen. Voor veel brillers is het bovendien gewoon een gebruiksvoorwerp, terwijl een bril volgens mij een deel van je persoonlijkheid bepaalt. Gebeten door de brillenmicrobe, ben ik me er meer en meer in gaan verdiepen. Met Odette Lunettes lanceer ik iets dat echt van mezelf is: het zijn brillen waar ik van A tot Z betrokken ben geweest bij de ontwikkeling en productie. Ik ben zó blij dat ik m’n passie voor brillen vanaf nu kan delen met iedereen.”

Het Belgische Odette Lunettes staat voor tijdloze elegantie overgoten met een eigentijds, pittig sausje. De eerste 7-delige collectie​ is te koop bij een 30-tal exclusieve opticiens, waaronder Optiek Plaghki. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de 'Meet & Greet' en een originele Polaroid foto met Eline.